SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vinst på hemmaplan!
2017-10-07 12:12Igår den 6 oktober spelade vi andra matchen för säsongen, vår första på hemmaplan och den slutade med en vinst 4-1 mot IBK Höllviken. 


Vi är ett helt nytt lag och många nya tjejer på planen som de flesta vet. Vi har tränat sedan i september, alltså bara lite mer än en månad, tillsammans med vårt F16 lag. Matchen igår var ett tydligt tecken på att vi är på rätt väg. Vi har börjat hitta rätt i våra formationer och kan få igång ett spel. Det finns en del kvar att förbättra och det kommer alltid finnas saker att jobba på oavsett vilka resultat vi får på matcherna. Vi har ett par yngre tjejer som är med och fyller på vår trupp och där gör alla ett riktigt bra jobb! 


Det var ca 110+ personer som spenderade en del av sin fredagskväll för att kolla på oss. Tack för ert stöd! 


Jag är stolt över vår insats som lag och ser fram emot nästa match på lördag mot Västra Ingelstad IBK på bortaplan. 

Första träningen
2017-08-30 10:25
 Hej, 
Jag tänkte börja med att presentera mig. Mitt namn är Mathilda och jag är ny spelande tränare i vårt damlag som precis startats. Jag har spelat i Lönsboda IBK, både i junior- och damlag tidigare och var även ungdomsdomare under perioden. Blev senare värvad till Älmhult och spelade där ett par år. Jag har både rutin och driv som jag tror är två bra egenskaper inför denna nystart. Utöver det har jag en positiv inställning och är en riktig vinnarskalle. 

Vi genomförde första träningen igår, 29e augusti med en väldigt bra uppslutning på 18 stycken spelare. Lite ringrostigt och med ett par tjejer som är helt nya i sporten tog vi oss igenom träningen med ett par enkla känna-på-bollen övningar, lite avslut och mycket spel. Eftersom vi var så många fick vi ihop tre femmor och kunde köra två minuters matcher. Med en härlig inställning från alla tjejer ser jag många möjligheter till att skapa ett bra lag med en fin gemenskap!
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Lönsboda Innebandy, 19/10 09:04 
Lönsboda Innebandy, 06/10 13:17 
Lönsboda Innebandy, 28/09 14:05 
Lönsboda Innebandy, 22/09 10:22 
Lönsboda Innebandy, 16/09 15:27 
Lönsboda Innebandy, 09/09 20:52